A la carte

MENU

Voorgerechten

 

Garnalencocktail                                                12.50

Escargots                                                                 11.00

Kikkerbilletjes in lookboter                         13.00

Kikkerbilletjes in de room                            14.00

Kikkerbilletjes van de chef                           14.50

Gerookte zalm                                                      12.50

Scampies in lookboter                                     13.00

Scampies in roomsaus                                    14.00

Scampies in currysaus                                    14.00

Scampies in duivelsaus                                  14.00

Kaaskroketten                                                     10.00

Garnaalkroketten                                              13.00

Rundscarpaccio                                                  14.00

Visgerechten

 

Vispannetje met kreeftesaus                                 20.00

Victoriabaarsfilet met preiroomsaus               20.00

Gegrilde zalm met béarnaisesaus                       22.00

Gebakken zeetong                                                       24.00

Scampies in lookboter                                              19.00

Scampies in roomsaus                                              20.00

Scampies in currysaus                                              20.00

Scampies in duivelsaus                                            20.00

Gegrilde scampi-brochette                                     21.00

Kikkerbilletjes in lookboter                                  19.50

Kikkerbilletjes in de room                                      20.00

Kikkerbilletjes van de chef                                     21.00

 

 

Kindergerechten

 

Spiegelei                                                                             6.00

1 frikandel                                                                         6.00

2 frikandellen                                                                  8.00

Kinderportie stoofvlees of vol-au-vent              8.00

Pizza hawaï of salami                                                  8.00

Macaroni met kaas en ham                                      7.50

Kindersteak natuur                                                    11.50

Snacks

2 kaaskroketten + friet                                             13.00

3 kaaskroketten + friet                                             15.50

2 garnaalkroketten + friet                                      16.00

3 garnaalkroketten + friet                                      20.00

Krokettenmix + friet                                                 15.00                 

Desserts

Ijsprofiterolletjes                                                           5.00

Chocolademousse                                                          6.00

Warme appeltaart met ijs                                          6.00

Crème brûlée                                                                    5.00

Chocolademoëlleux met vanille-ijs                     6.00 

Sabayon met vanille-ijs                                              7.00

Coupe junior                                                                     4.00

Dame blanche                                                                   6.50

Dame noir                                                                           7.00

Coupe aardbeien                                                             7.50

Coupe advokaat                                                               8.00                             

Grillades op houtskool


Steak (Belgisch wit-blauw)                            18.50                Rundsbrochette (300 gr.)                               21.00

Lamskroontje                                                      24.00

Kipfilet                                                                    16.00

Varkensribbetjes                                                18.00

Gegrilde zalm béarnaise                                22.00

Scampi-brochette                                              21.00

 

Sausen                                                                       2.50



Vleesgerechten


Steak natuur                                                         18.50

Fondue "Bourguignonne"                             22.50

Stoverij van varkenswangetjes                  17.00

Vol-au-vent                                                            17.00


Koude gerechten

Tomaat garnaal                                                  21.00

Gerookte zalm                                                     18.00

Steak tartaar                                                        20.00

Slaatje tonijn                                                       16.50

Slaatje gebakken scampies en spek        18.00

Slaatje gerookte zalm en garnalen          19.50

Rundscarpaccio met pesto                           19.00



 

 

Al onze gerechten worden ter plaatse op ambachtelijk wijze bereid